mardi 5 juin 2012

Fins a on arribarà el món dels robots?



Fins a on arribarà el món dels robots?



Es pensa que en un futur no tan llunyà els robots adquiriran més autonomia. També és voldria aconseguir que poguessin, amb total autonomia, conduir cotxes, anar de compres, tallar la gespa i més funcions pròpies de l’ésser humà.
Bé, en tot cas, després d’haver aconseguit aquests objectius, és podria predir que els robots aconseguirien o tindrien la capacitat de comunicar-se entre ells i, fins i tot, amb altres electrodomèstics, com ara microones, una nevera, una televisió...
I si arribessin a aconseguir aquesta fita, seria possible que els homes intentessin anar més lluny i adquirir una possible comunicació entre homes i robots.
Però suposant que aquests robots s’avariessin algun dia, les persones ja no podrien assumir aquelles tasques que se’ls hi va assignat, per molt que abans haguessin sigut quotidianes o banals.
A més a més si s’incomplís la teoria d’Isaac Asimov els robots es podrien tornar en contra dels homes i intercanviar-se els papers, es a dir, que els homes es convertirien en els seus súbdits.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire